Så er vi igen klar til streaming af foredrag fra AU. Næste foredrag er på tirsdag den 12. marts 2024 kl. 19:00 – 21:00.
Streaming af foredrag afholdes denne gang i A/B Muslingens Fælleshus, Fiskeparken 29. TNE er lukket.
Titel på foredrag: Hvor længe kan vi og vores celler leve?
Foredragsholder: Professor i molekylær aldringsforskning Tinna V. Stevnsner, Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Aarhus Universitet, og Kaare Christensen, professor, læge og leder af Dansk Center for Aldringsforskning.
Lidt om foredraget: Vi lever længere og længere, og vores helbred er bedre end tidligere generationers. Men kan det blive ved at gå fremad? Eller er vi ved at nå en grænse for menneskets livslængde og helbred? Få svar på dette og hør om aldring af kroppen og dens celler.
Lyder dette foredrag spændende og interessant så kom endelig forbi.
Snaptun Lokalråd