Ung eller gammel – kom og STRÆK DIG SUND

Tirsdag 17.30 – 18.30 – 8 gange fra 26.10.21 til 14.12.21

Sted: True North Efterskoles multihal

Efter en let opvarmning arbejder vi os igennem hele kroppen med rolige, bløde og glidende bevægelser og i stillinger, der tilgodeser din krop og dens begrænsninger. Og vi slutter med ca. 10 min. liggende afspænding.
Vi vil have særlig fokus på bindevævet og arbejde i yoga-lignende øvelser blot med lidt mere bevægelse.
Bindevævet er en slags indre våddragt, fyldt med nerver – en slags indre sanseorgan. Du kan ikke umiddelbart mærke dit bindevæv, men hvis det er usmidigt og stift, kan det være generende som en tør våddragt. Hvorimod hvis det er smidigt og fugtigt vil du føle dig let og godt tilpas – og det er lige det, vi arbejder hen i mod.
Medbring Yoga-måtte, evt. tæppe og håndklæde – og gerne drikkevand.

VEL MØDT!