Skip to content

Nyheder

News News list

 • Bådhuset - landskabsudstilling
  on 13. oktober 2020 at 12:07

  Dele af landskabsudstillingen på Tønballegård skal flyttes til Bådhuset. Derfor er huset ved at blive klargjort hertil  med flisebelægning, el og en ny dør. Årsagen til flytning af udstillingen er, at Tønballegård er ved at blive gjort klar til salg og skal tømmes.

 • Graffitimaling i Snaptun
  on 12. oktober 2020 at 17:03

  Graffitimaling i Snaptun   Lige for tiden males der på forskellige ting og steder i Snaptun. Det har vi ikke set tidligere og det er ærgerligt, at ting som fællesskabet har lavet, nu bliver ødelagt. Ideen er, at Snaptun skal være et godt og smukt sted at bo.   Derfor vil vi bede den nye kunstner om at udtrykke sig på et lærred eller andet, som er beregnet til at male på.        Vi vil opfordre alle til, at der bliver talt om dette og bede borgerne i Snaptun om at holde øje med den uheldige udvikling samt at stå sammen om at stoppe graffiti maling.   Med venlig hilsen Snaptun Lokalråd

 • Offentlige foredrag: "Tang"
  on 12. oktober 2020 at 13:25

  Tirsdag den 27. oktober  kl. 19:00 - 21:00 på True North Efterskole. Livestreaming af foredrag på dansk fra Science and Technology Aarhus Universitet. Der er bestilt smagsprøver som kan prøves under foredraget. Foredraget bliver vist i lokale Matematik2. Grundet Corona situationen er der indgang udefra og det vil ikke være muligt at benytte skolens toiletter. Orientering om foredraget: Under havets overflade danner tang spektakulære undersøiske skove som er vigtige for livet i havet og klimaet på kloden. Ny forskning viser at tang også kan bidrage til at løse fremtidens udfordringer inden for sundhed, fødevarer, klima og miljø.    

 • BorgerBudget 2020
  by Kim Eged Poulsen on 11. oktober 2020 at 11:47

  Så fik vi afholdt 1. Borgermøde. 31 personer var mødt frem, og vi var aldersmæssigt repræsenteret i en bred vifte. Fra start blev der vist entusiasme og en engageret livlig debat blandt de fremmødte, som foregik i grupper af 4-7 personer. Efter endt fremlæggelse og votering fra styregruppen side på ideer og projektforslag, endte hele dialogen ud i 9 projekter 1. Sauna og badestige på badebro. 2. Såning af naturblomster på grønne arealer. Kreativ udsmykning 3. Snaptunløb - en årlig begivenhed 4. Camouflering af rør ved jolle havnen - træbro over cementrør med flydebro. Sand i lagune området 5. Shelter i området på land eller i vand. 6. Bålplads. (Er sat på stand by) 7. Snaptun tovtrækning evt. ifm Muslingefesten. 8. Musikarrangement på blokvogn gennem sommerperioden 9. Bokse til legetøj ved legepladsen på havnen Projekterne bearbejdes og ting undersøges inden 19. oktober som er sidste frist for indlevering af forslag. Styregruppen glæder sig til at se beskrivelse/beregning på hvert projekt. På 2. Borgermøde den 5. november skal projekterne fremlægges, og der skal blandt de fremmøde ske en afstemning for hvilke projekter det skal føres ud i livet. Tak til alle fremmødte for deres engagement.

 • Strikning og fællesskab
  on 7. oktober 2020 at 15:43

  Strikning er aflyst den 14. Oktober pga efterårsferie. Som det kan ses af billedet er der gang i strikkeriets til jul. God efterårsferie og på gensyn den 21. oktober.

 • Husk BorgerBudgetmøde den 5. oktober
  on 2. oktober 2020 at 9:33

  Du kan nå at tilmelde dig endnu til mødet kl. 19.00 på TNE. Kom og vær med til at lave nye forslag til forbedringer i Snaptun.  

 • Indvielse af padelbane på True North Efterskole (TNE)
  on 28. september 2020 at 15:15

  Læs om indvielse af padelbane i Horsens Folkeblad. Padelbane - Horsens Folkeblad

 • Firer med styrmand på tur - flere medlemmer ønskes
  on 27. september 2020 at 12:57

  Vores firer med styrmand, Fru Jensen har været på sin første tur fra Snaptun. Alle firer roere fik fin instruktion af et medlem fra Egå Rosport og turen gik rigtig godt. Vi vil gerne på flere små ture, men det kræver at vi bliver flere, som ønsker at ro, når tid og lyst er til stede. Vedtægter og reglement for Snaptun Roklub er klar til en stiftende generalforsamling, som snarest bliver afholdt. Vi måtte også konstatere, at Fru Jensen er en tung dame at flytte fra græsmarken til vandet. En bådvogn vil gøre underværker, men en sådan bliver først lavet når og hvis interessen for roning forøges. Vi er 5-6 stykker der gerne vil ro, men det er i underkanten til at bemande båden, da ferier, pasning af børnebørn mv. gør det svært at finde fem roere. Hvis du er intereseret så send en mail til kontakt@snaptun.dk eller ring på 61339232.

 • Snaptun Jollehavn modtager penge
  on 22. september 2020 at 7:18

  Snaptun Jollehavn modtager efter ansøgning penge fra Nordea fonden.  63 Snaptun Jollehavn - nye fællesskaber Snaptun Jollehavn Etablering af en jollebro til småjoller samt en badeplatform. Der skabes et roligt havnebassin til aktiviteter for det lokale foreningsliv og institutioner, og der afholdes arrangementer, der formidler maritime oplevelser. 350.000 kr. Snaptun

 • Indvielse af padelbane på True North Efterskole (TNE)
  on 15. september 2020 at 7:08

  Indvielse af padelbane på True North Efterskole (TNE). Tirsdag den 22. september 2020 kl. 16.30. Kom og vær med til indvielse af banen. Den er allerede prøvekørt og der har været stor interesse for den. Alle Snaptunere er inviteret til at overvære åbningen, hvor TNE er vært for en sandwich og en vand. Kom og se den nye bane og prøv den.  Pga. Corona er der ikke adgang via bygningen. Mvh. TNE og Snaptun Lokalråd