Skip to content

Nyheder

News News list

 • Parkering i Snaptun
  on 25. juli 2020 at 16:59

  Mange biler i Snaptun - folk tager til øerne, men en del bliver i Snaptun og ser muligheder for en tur. Trafikpres i Snaptun - artikel fra Horsens Folkeblad

 • Snaptun færgehavn
  by Peter Altenborg on 16. juli 2020 at 10:24

  Havnen torsdag den 16. Juli kl. 11. Endelavefærgen er i havn og klar til blive fyldt med biler og gående. Parkeringssituationen er kaotisk på trods af de ekstra pladser Hedensted kommune har fremskaffet. Hyggeligt med de mange mennesker på havnen.

 • Historier om Snaptun Havn - planche
  on 10. juli 2020 at 13:24

  På plankeværket ved opmarchbåsene til færgerne i Snaptun er der opsat en flot planche om Snaptun Havn. Det er Jens Kjær, Glud Museum, der har lavet opsætningen og teksterne for Snaptun Lokalråd. Jørn Henriksen og Tonny Hede har bistået med oplysninger. Vi håber at rigtig mange vil finde interesse heri.

 • Et Snaptun vartegn
  on 10. juli 2020 at 13:16

  Et af vartegnene i Snaptun er blevet genskabt af Birte og Niels Madsen på hvis jord bundgarnspælene har stået i rigtig mange år. Da pælene var ved at rådne op og gjorde det farligt specielt for børn at gemme sig i rummet under pælene, besluttede Birte og Niels at rive pælene ned. De skaffede selv nogle nye pæle og etablerede stakken af bundgarnspæle igen. Tak til Birte og Niels Madsen.

 • Snaptun fra en anden side
  on 5. juli 2020 at 17:25

  Horsens Folkeblad, Lene Vestergaard har været på besøg i Snaptun. Det er der kommet en flot beskrivelse ud af, som viser et andet Snaptun end det der somme tider fremstilles. Tak til Lene Vestergaard for en flot artikel. Artikel om Snaptun

 • Firer med styrmand - Snaptun
  on 1. juli 2020 at 9:03

  Fra Egå Rosport har Snaptun Lokalråd fået doneret en brugt, men komplet båd - firer med styrmand.  Foreløbig er der interesse for at komme ud ro sammen fra en 5 - 10 personer. Vi har ikke annonceret bredt efter interesserede, da covid-19 forsinkede ankomsten af båden og vi ikke vidste hvornår den ville komme. Er du interesseret, så skriv til kontakt@snaptun.dk med navn og mailadresse. Senere skal der laves en klub med vedtægter og reglement for brug af båden. Båden ligger ved Snaptun Sejklubs klubhus og vi har indledt et samarbejde med Snaptun Sejlklub, der bl.a. opbevarer årene til båden.   

 • Snaptun Kite surfing
  on 14. juni 2020 at 14:36

  Sådan kan en søndag i Snaptun med dejlig sol og vind også bruges ved Hesteodede.

 • Sankthansaften
  on 2. juni 2020 at 18:11

  Sommerhuskolonien Strandlyst og Snaptun Lokalråd har i samråd valgt, at der ikke bliver afholdt Sankthansaften som tidligere år med sang og båltale. Der er jo stadig påbud om at der ikke må forsamles mere end 50 personer på grund af corona og det er derfor, vi har truffet den beslutning. Det allerede indsamlede materiale til bålet vil blive brændt af kl. 20.

 • Strikning og fællesskab
  on 24. maj 2020 at 15:25

  Vi kan glæde os over at TNE igen er åben, men "Strikning og fællesskab" holder pause til efter sommerferien. God sommer til jer alle og på glædeligt gensyn efter en forhåbentlig god sommer.  

 • Advarsel til brugere af mailadresse xx@snaptun.dk
  on 30. april 2020 at 10:04

  Hvis I modtager en mail med jeres rigtige mailadresse, hvor nedenstående tekst er indføjet, så gør ingen ting, men slet mailen. Mvh. Peter Altenborg, Snaptun Lokalråd   Fra: "snaptun.dk - IT" <bav56man95h39mgbeu@invest.com> Emne: Notification: Wednesday, April 29, 2020 Account  Expiry Dato: 29. april 2020 kl. 21.36.29 CEST Til: <kontakt@snaptun.dk>     Dear kontakt, We are updating our Services,  Kindly Confirm That you are still using kontakt@snaptun.dk To Avoid Deactivation. Confirm Usage Here snaptun.dk  @ 2020.