AFLYST MøDEDATO. – På baggrund af corona situationen har Snaptun Lokalråd og Styregruppen besluttet at udskyde mødet på ubestemt tid.
Snaptun Lokalråd inviterer til møde om BorgerBudget og middag 25. marts 2020 kl. 19:00 på True North Efterskole, Snaptun. Kom og vær med til at bestemme, hvad vi skal bruge kr. 72.000 til i Snaptun. Det Fælles Landdistriktsråd har givet pengene til Snaptun Lokalråd på den betingelse, at det er borgerne i Snaptun, der skal beslutte, hvad pengene skal bruges til. Du/I skal foreslå ting inden for attraktiv bosætning og fremhævelse af særlige kvaliteter (bredt forstået), der kan gøre Snaptun til et endnu bedre sted – det kan være noget, der skaber mere samhørighed eller noget der forskønner byen eller noget der giver oplevelser. Så kryds af i kalenderen allerede nu. Invitation vil blive husstandsomdelt og tilmelding kan ske via Min LandsbyApp under “Landsby Kalender”, på kontakt@snaptun.dk eller ring/sms til tlf. 40292054. Frist for tilmelding den 20. marts 2020. Med venlig hilsen Snaptun Lokalråd